Όροι Συμμετοχής


Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρεία με την επωνυμία «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FFGROUP» που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23οχλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 210 6241000 καλούμενη εφεξής «FFGROUP» θα τηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μου που έρχονται σε γνώση της στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης αγορών “FFGROUP Exclusive” (εφεξής το «Πρόγραμμα»), με σκοπό την διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών της, την διαχείριση του πελατολογίου της, και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Τα δεδομένα αυτά δεν ανακοινώνονται σε τρίτους, πλην της εταιρείας με επωνυμία «SALESMANAGER ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ» με διακριτικό τίτλο «CLOUDBIZ ΕΠΕ», που εδρεύει στο Χαλάνδρι (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 4, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, 15232, ΑΘΗΝΑ), καλούμενη εφεξής «CLOUDBIZ», η οποία παρέχει υπηρεσίες CRM για λογαριασμό της FFGROUP, αποκλειστικά για τους σκοπούς υλοποίησης του Προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση διατηρώ τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει των άρθρων 11 έως 13 του Ν. 2472/1997 και το δικαίωμά μου να ανακαλέσω την συναίνεσή μου για την χρήση των προσωπικών μου δεδομένων ή να ζητήσω την διαγραφή αυτών κατόπιν σχετικής ειδοποίησης.

Επιπλέον, δηλώνω ότι έλαβα γνώση των όρων που διέπουν το Πρόγραμμα και την Κάρτα, όπως αυτοί αναγράφονται παρακάτω, τους οποίους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • Δικαίωμα εγγραφής: Μέλος στο Πρόγραμμα επιβράβευσης Exclusive μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών, πλήρως ικανό για κάθε δικαιοπραξία και ικανό να συμμετάσχει σε όλες τις περιλαμβανόμενες στο πρόγραμμα κληρώσεις και προσφορές (και, αυτονόητα, να λάβει τα σχετικά δώρα).
 • Εγγραφή: Η εγγραφή στο Πρόγραμμα και η ενεργοποίηση της Κάρτας πραγματοποιείται είτε μέσω ειδικών σημείων μέσα στα καταστήματα (tablets) είτε μέσω της ιστοσελίδας ffgroupexclusive.gr, ή μέσω της τηλεφωνικής γραμμής εξυπηρέτησης μελών (211 1063199), ή με την αποστολή sms στον 5ψήφιο αριθμό 54045, με ταυτόχρονη συμπλήρωση έντυπης αίτησης. Το μέλος κατά την διαδικασία εγγραφής ενεργοποιεί την κάρτα μέλους FFGROUP Exclusive (εφεξής η «Κάρτα») αποκλειστικά με χρήση του κινητού του τηλεφώνου και τη λήψη του ειδικού κωδικού με SMS. Η σύνδεση του τηλεφώνου πρέπει να έχει καταχωρηθεί από ελληνικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας.
 • Η Κάρτα: Κάθε Κάρτα είναι και παραμένει στην κυριότητα της εκδότριας εταιρείας FFGROUP και ο κάτοχός της είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει σε πρώτη ζήτηση. Η Κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και, ως εκ τούτου, απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβασήτης, ενώ οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί από το μέλος δεν δύνανται να μεταφερθούν σε Κάρτα άλλου μέλους. Η Κάρτα δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Το μέλος δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές με την εμφάνιση της Κάρτας, παρά μόνο να απολαύσει προνόμια, όπως θα διατίθενται και θα γνωστοποιούνται από την FFGROUP.
 • Κλοπή – Απώλεια – Καταστροφή: Σε περίπτωση που η Κάρτα κλαπεί, απολεσθεί, απομαγνητιστεί ή καταστραφεί, το μέλος μπορεί να ζητήσει την έκδοση νέας Κάρτας και οι πόντοι που θα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την δήλωση του αντίστοιχου συμβάντος μεταφέρονται αυτόματα στην καινούργια Κάρτα, σε αντίθεση με τις δωροεπιταγές, οι οποίες δεν αντικαθίστανται. Διευκρινίζεται, επίσης, ότι οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί από το μέλος δεν δύνανται να μεταφερθούν σε Κάρτα άλλου μέλους.
 • Αλλαγή Στοιχείων: Το μέλος οφείλει να γνωστοποιεί στην FFGROUP τυχόν αλλαγή της διεύθυνσης ή του τηλεφώνου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Πρόγραμμα, είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας ffgroupexclusive.gr. Μέχρι την γνωστοποίηση τέτοιας αλλαγής, κάθε έγγραφο κοινοποιείται έγκυρα στην παλαιά διεύθυνση ή στο παλαιό τηλέφωνο.
 • Καταστήματα: Το μέλος του Προγράμματος δικαιούται να χρησιμοποιεί την Κάρτα του στα εξής καταστήματα της εταιρείας FFGROUP που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:
Κατάστημα Διεύθυνση Περιοχή Πόλη
Calvin Klein Jeans Golden Hall Λ. Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα
Collective Κολωνάκι Πατριάρχου Ιωακείμ 14 & Ηροδότου Κολωνάκι Αθήνα
Collective Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 96 Γλυφάδα Αθήνα
Collective Ψυχικό Λ. Κηφισίας 268 Ψυχικό Αθήνα
Collective Νέα Ερυθραία Τατοΐου 102 & Κολοκοτρώνη Νέα Ερυθραία Αθήνα
Collective Πάτρα Ερμού 49 Πάτρα Πάτρα
Collective Resort Mύκονος Ενόπλεων Δυνάμεων, Τρία Πηγάδια Ματογιάννια Μύκονος
Collective Resort Nammos Nammos, Παραλία Ψαρού Μύκονος Μύκονος
Collective Resort Costa Navarino Costa Navarino Μεσσηνία Μεσσηνία
Folli Follie Ερμού Eρμού 19 Αθήνα Αθήνα
FolliFollie Κηφισιά Κολοκοτρώνη 8 Kηφισιά Αθήνα
Folli Follie Γλυφάδα Α. Μεταξά 25 & Γρ. Λαμπράκη Γλυφάδα Αθήνα
Folli Follie Xαλάνδρι Α. Παπανδρέου 3 Χαλάνδρι Αθήνα
Folli Follie Nέα Ιωνία Λεωφ. Ηρακλείου 255 Νέα Ιωνία Αθήνα
Folli Follie The Mall Athens Α. Παπανδρέου 35 Μαρούσι Αθήνα
Folli Follie Athens Metro Mall Λεωφ. Βουλιαγμένης 276 Άγ. Δημήτριος Aθήνα
Folli Follie Ηράκλειο Κρήτης Δαιδάλου 23 Ηράκλειο Κρήτη
Folli Follie Mύκονος Mατθαίου Ανδρόνικου Ματογιάννια Mύκονος
Folli Follie Σαντορίνη Σπύρου Μαρινάτου Φηρά Σαντορίνη
G-Star Raw The Mall Athens Α. Παπανδρέου 35 Μαρούσι Αθήνα
Guess Golden Hall Λεωφ.Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα
Guess Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Juicy Couture Κηφισιά Λεβίδου 11 Κηφισιά Αθήνα
Juicy Couture Γλυφάδα Γρ. Λαμπράκη 16 & Α. Μεταξά Γλυφάδα Αθήνα
Juicy Couture Θεσσαλονίκη Mητροπολίτη Ιωσήφ 3 & Προξένου Κορομηλά Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Juicy Couture Mύκονος Mατθαίου Ανδρόνικου 8 Ματογιάννια Mύκονος
Kix Κηφισιά Παναγίτσας 8 Κηφισιά Αθήνα
Kix Γλυφάδα Α. Μεταξά 34 Γλυφάδα Αθήνα
Kix Χαλάνδρι Χαϊμαντά 19 Χαλάνδρι Αθήνα
Links of London Athens Βουκουρεστίου  7A Citylink Αθήνα
Links of London Golden Hall Λεωφ.Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα
Links of London Thessaloniki Μητροπόλεως 46-48 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Nike Σύνταγμα Ερμού 1 Αθήνα Αθήνα
Nike Γλυφάδα Λεωφ.Βουλιαγμένης 96 Γλυφάδα Αθήνα
Nike Γλυφάδα Α. Μεταξά 32 Γλυφάδα Αθήνα
Nike Κηφισιά Κολοκοτρώνη 8 Κηφισιά Αθήνα
Nike Ψυχικό Λεωφ.Κηφισίας 268 Ψυχικό Αθήνα
Nike Golden Hall Λεωφ. Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα
Nike Avenue Mall Λεωφ.Κηφισίας 41-45 Μαρούσι Αθήνα
Nike Νέα Ερυθραία Τατοΐου 102 & Κολοκοτρώνη Νέα Ερυθραία Αθήνα
Nike Πειραιάς Καραΐσκου 125 & Σωτήρου Διός 21 Πειραιάς Αθήνα
Nike Καλλιθέα Λεωφ. Θησέως 135-137 Καλλιθέα Αθήνα
Nike Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 98 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Nike Πάτρα Αγ. Νικολάου 24 Πάτρα Πάτρα
Nike Λάρισα Κούμα 12 Λάρισα Λάρισα
Nike Κομοτηνή Σισμάνογλου & Καρβέλα 1 Κομοτηνή Κομοτηνή
Samsonite Θεσσαλονίκη Kαρόλου Ντηλ 20 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Samsonite Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
 • Προϊόντα: Η FFGROUP θα επιλέγει κατά την διακριτική της ευχέρεια και θα εντάσσει στο Πρόγραμμα συγκεκριμένα προϊόντα, η αγορά των οποίων θα συνεπάγεται πίστωση πόντων στην Κάρτα των μελών. Τα προϊόντα αυτά θα γνωστοποιούνται κάθε φορά στα μέλη εντός των ανωτέρω καταστημάτων.
 • Πίστωση Πόντων στην Κάρτα: Κατά την πραγματοποίηση των αγορών του από τα ανωτέρω καταστήματα, το μέλος θα πρέπει να επιδεικνύει την Κάρτα του ή να αναφέρει στο ταμείο των αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Πρόγραμμα.
 • Διατήρηση Αποδείξεων: Το μέλος υποχρεούται να διατηρεί τις αποδείξεις για τις αγορές που πραγματοποιεί πιστώνοντας πόντους στην Κάρτα του για χρονικό διάστημα 18 μηνών από την πραγματοποίηση εκάστης αγοράς. Η FFGROUP δικαιούται ανά πάσα στιγμή κατά την εξαργύρωση των πόντων από το μέλος να ζητά την προσκόμιση των εν λόγω αποδείξεων για την επιβεβαίωση του νόμιμου τρόπου κτήσεως αυτών, δικαίωμα που δύναται να ασκεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 • Σύστημα Ανταμοιβής:
  • Για κάθε 1 Ευρώ αγορών των συγκεκριμένων προϊόντων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα, το μέλος θα συγκεντρώνει α) 2 πόντους (1 Ευρώ =2 πόντοι) στα καταστήματα JUICY COUTURE και LINKS OF LONDON και β) 3 πόντους (1 Ευρώ=3πόντοι) στα καταστήματα: FOLLI FOLLIE, CALVIN KLEIN JEANS, GUESS, SAMSONITE, COLLECTIVE, G-STAR, NIKE και KIX.
  • Σε καμία περίπτωση η Κάρτα, ο αριθμός των πόντων και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτούς δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα.
  • H FFGROUP διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να μεταβάλλει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών.
 • Διάρκεια Ισχύος Πόντων: Οι πόντοι κάθε αγοράς ωριμάζουν και μηδενίζονται με το πέρας 18 μηνών από την ημερομηνία της αγοράς από την οποία προέκυψαν.
 • Εξαργύρωση Πόντων – Δώρα:
  • Όταν το μέλος συγκεντρώσει 1.500 πόντους δικαιούται να αποκτήσει δωρεάν το Exclusive Bronze Bonus Pack συνολικής αξίας 50€, το οποίο περιλαμβάνει 5 Bronze Bonus Voucher (δωροεπιταγές) αξίας 10€.
  • Όταν το μέλος συγκεντρώσει 3.000 πόντους δικαιούται να αποκτήσει δωρεάν το Exclusive Silver Bonus Pack συνολικής αξίας 100€, το οποίο περιλαμβάνει 5 Silver Bonus Voucher (δωροεπιταγές) αξίας 20€.
  • Όταν το μέλος συγκεντρώσει 4.500 πόντους δικαιούται να αποκτήσει δωρεάν το Exclusive Gold Bonus Pack συνολικής αξίας 150€, το οποίο περιλαμβάνει 5 Gold Bonus Voucher (δωροεπιταγές) αξίας 30€.
 • Παραλαβή Δώρων:
  • Το μέλος που φθάνει σε επίπεδο πόντων που του δίνει δικαίωμα σε ένα από τα Bonus Pack Exclusive ενημερώνεται από το προσωπικό του καταστήματος της τρέχουσας συναλλαγής. H παραλαβή του Bonus Pack γίνεται από το ταμείο, με επίδειξη της Κάρτας ή με αναφορά του κινητού τηλεφώνου.
  • Τα Bonus Pack Exclusive είναι επίσης διαθέσιμα ηλεκτρονικά στον λογαριασμό του μέλους στην ιστοσελίδα ffgroupexclusive.gr και στην εφαρμογή για κινητό FFGroup Exclusive (mobile application).
  • Τα Bonus Pack Exclusive αποστέλλονται στο μέλος και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), εφόσον έχει δηλώσει ηλεκτρονική διεύθυνση κατά την εγγραφή του στο σχήμα.
  • Κατά την παραλαβή / αποστολή των Bonus Pack Exclusive αφαιρούνται οι αντίστοιχοι πόντοι από το σύνολο πόντων του μέλους.
 • Διάρκεια Ισχύος Δωροεπιταγών: Οι δωροεπιταγές (Bonus Voucher) που περιλαμβάνονται στα Bonus Pack Exclusive, ισχύουν για τρεις μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.
 • Εξαργύρωση Δωροεπιταγής:
  • Η εξαργύρωση του Bonus Voucher προϋποθέτει την επίδειξη της Κάρτας ή την αναφορά του αριθμού κινητού τηλεφώνου που το μέλος έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Πρόγραμμα, με παράλληλη επίδειξη ενός εγγράφου ταυτοποίησης (όπως π.χ. ΑΔΤ, Διαβατηρίου ή άλλου).
  • Η κάθε δωροεπιταγή εξαργυρώνεται σε συναλλαγή ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αποκλειστικά και μόνο στο κατάστημα που αναφέρεται πάνω στη δωροεπιταγή. Η κάθε δωροεπιταγή ισχύει για μια μόνο συναλλαγή και σε κάθε συναλλαγή μπορεί να εξαργυρωθεί μία μόνο δωροεπιταγή.
 • Απώλεια Δωροεπιταγών: Σε περίπτωση απώλειας, το Bonus Pack Exclusive ή οι δωροεπιταγές που εμπεριέχονται σε αυτό δεν αντικαθίστανται.
 • Οριστική Εξαργύρωση: Εφόσον οι πόντοι εξαργυρωθούν, δεν δύναται να γίνει ακύρωση της εξαργύρωσης και επιστροφή των πόντων.
 • Επιστροφή Προϊόντος: Σε περίπτωση που η επιστροφή προϊόντος, για την αγορά του οποίου πιστώθηκε στην κάρτα αντίστοιχος αριθμός πόντων, συνδυάζεται με επιστροφή χρημάτων, οι πόντοι που αντιστοιχούν στο ποσό της επιστροφής αφαιρούνται από το σύνολο των εξαργυρώσιμων πόντων. Εάν το επιστρεφόμενο είδος αγοράστηκε με χρήση δωροεπιταγής, η δωροεπιταγή δεν επιστρέφεται και εκδίδεται πιστωτικό στην αρχική αξία του είδους που επεστράφη. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η επιστροφή γίνεται στη πληρωτέα αξία.
 • Συναίνεση σε Επεξεργασία: Το μέλος συναινεί στην τήρηση αρχείου και στην επεξεργασία από την FFGROUP των προσωπικών του δεδομένων, τα οποία έρχονται σε γνώση της τελευταίας στο πλαίσιο του Προγράμματος, με σκοπό την πραγματοποίηση του Προγράμματος, την διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών της, την διαχείριση του πελατολογίου της και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της. Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται με απόλυτη ασφάλεια και δεν ανακοινώνονται σε τρίτους, παρά μόνο στην CLOUDBIZ αποκλειστικά για τους σκοπούς υλοποίησης του Προγράμματος.
 • Δικαιώματα Ενημέρωσης, Πρόσβασης και Αντίρρησης: Το μέλος δικαιούται να ανακαλέσει τη συναίνεσή του, να διορθώσει, να λάβει γνώση ή / και να ζητήσει την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων του κατόπιν ειδοποίησης προς την FFGROUP ή τηλεφωνικά στο τμήμα εξυπηρέτησης μελών, στο τηλέφωνο 211 1063199 (με αστική χρέωση).
 • Ανάκληση Συναίνεσης – Διαγραφή Δεδομένων: Δεδομένου ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του μέλους είναι απαραίτητη για την υλοποίηση του Προγράμματος και την ένταξη του μέλος σε αυτό, η ανάκληση της συναίνεσης ή / και το αίτημα του μέλους για την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων συνεπάγεται και την διαγραφή του από το Πρόγραμμα, την ακύρωση της Κάρτας του και όλων των πόντων που αυτή ενσωματώνει.
 • Αποστολή Ενημερώσεων: H FFGROUP διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του μέλους μέσω ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (sms) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου. Εάν το μέλος δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει προωθητικό και ενημερωτικό υλικό, δύναται να το αναφέρει μέσω τηλεφωνικής ή γραπτής ή προφορικής επικοινωνίας.
 • Διάρκεια Προνομίων: Η Κάρτα παρέχει στο μέλος προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το Πρόγραμμα βρίσκεται σε ισχύ. Η FFGROUP διατηρεί κάθε δικαίωμα να καθορίζει και να μεταβάλλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια.
 • Τροποποίηση / Ματαίωση: Η FFGROUP έχει την απόλυτη διακριτική ευχέρεια και το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους, να μεταβάλλει το Πρόγραμμα και την δομή του, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών, να καταργεί, να διακόπτει και να ματαιώνει το Πρόγραμμα οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία.
 • Ενημέρωση Μέλους: Τα γεγονότα του όρου θα γνωστοποιούνται στο μέλος με κάθε πρόσφορο μέσο, στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει ή / και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.ffgroupexclusive.gr ή / και εντός των προαναφερθέντων καταστημάτων της FFGROUP.
 • Οικειοθελής Παροχή της FFGROUP: Το μέλος αναγνωρίζει ότι το Πρόγραμμα δεν συνεπάγεται καμία απολύτως οικονομική ή άλλη επιβάρυνση για το ίδιο και ότι προσφέρεται από την FFGROUP στο πλαίσιο της ελευθεριότητας. Συνεπώς, το μέλος δεν δύναται να έχει οιαδήποτε αξίωση έναντι της Εταιρείας σε σχέση με την απόκτηση και την χρήση της Κάρτας, την πίστωση και την εξαργύρωση πόντων και την εν γένει λειτουργία, τροποποίηση ή / και ματαίωση του Προγράμματος.
 • Κακή Χρήση – Απενεργοποίηση Κάρτας: Η FFGROUP διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την ισχύ της Κάρτας και να διαγράψει το μέλος από το Πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας εξαπάτησής της από το μέλος. Στην περίπτωση αυτή όλοι οι πόντοι που έχουν κερδηθεί θα διαγράφονται αμέσως και όλα τα προνόμια θα αφαιρούνται, με την επιφύλαξη της FFGROUP σχετικά με κάθε αξίωσή της για αποκατάσταση της ζημίας της.
 • Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.