Όροι Συμμετοχής


Συμφωνώ και αποδέχομαι ότι η εταιρεία με την επωνυμία «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FF GROUP» που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 2106241000 καλούμενη εφεξής «FF GROUP» θα τηρεί σε αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα μου που έρχονται σε γνώση της στο πλαίσιο του προγράμματος πιστότητας “FF GROUP EXCLUSIVE” (εφεξής το «Πρόγραμμα»), με σκοπό την διαχείριση των προϊόντων και υπηρεσιών της, την διαχείριση του πελατολογίου της, την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της και την προσφορά ειδικών εκπτώσεων.

Τα δεδομένα αυτά δεν ανακοινώνονται σε τρίτους, πλην της εταιρείας με επωνυμία «QIVOS WE CREATE CUSTOMER LOYALTY Α.Ε.», που εδρεύει στο Χαλάνδρι (Παπανικολή 4, Χαλάνδρι, 15232, Αθήνα), καλούμενη εφεξής «QIVOS», η οποία παρέχει υπηρεσίες CRM για λογαριασμό της FF GROUP, αποκλειστικά για τους σκοπούς υλοποίησης του Προγράμματος. Σε κάθε περίπτωση διατηρώ τα δικαιώματα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης στην επεξεργασία των στοιχείων μου βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε.  και το δικαίωμά μου να ανακαλέσω την συναίνεσή μου για την χρήση των προσωπικών μου δεδομένων ή να ζητήσω την διαγραφή αυτών κατόπιν σχετικής ειδοποίησης.

Επιπλέον, δηλώνω ότι έλαβα γνώση των όρων που διέπουν το Πρόγραμμα και την Κάρτα, όπως αυτοί αναγράφονται παρακάτω, τους οποίους αποδέχομαι ανεπιφύλακτα.

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • 1. Δικαίωμα εγγραφής: Μέλος στο Πρόγραμμα επιβράβευσης Exclusive μπορεί να εγγραφεί οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 16 ετών, ικανό να συμμετάσχει σε όλες τις περιλαμβανόμενες στο πρόγραμμα κληρώσεις και προσφορές (και, αυτονόητα, να λάβει τα σχετικά δώρα).
 • 2. Εγγραφή: Η εγγραφή στο Πρόγραμμα και η ενεργοποίηση της Κάρτας πραγματοποιείται είτε μέσω ειδικών σημείων μέσα στα καταστήματα (tablets) είτε μέσω της ιστοσελίδας ffgroupexclusive.gr ή με την αποστολή sms στον 5ψήφιο αριθμό 54045, με ταυτόχρονη συμπλήρωση έντυπης αίτησης. Το μέλος κατά την διαδικασία εγγραφής ενεργοποιεί την κάρτα μέλους FF GROUP Exclusive (εφεξής η «Κάρτα») αποκλειστικά με χρήση του κινητού του τηλεφώνου και τη λήψη του ειδικού κωδικού με SMS. Η σύνδεση του τηλεφώνου πρέπει να έχει καταχωρηθεί από ελληνικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Ο αιτών δηλώνει υπεύθυνα ότι τα στοιχεία που δηλώνει είναι πάντα ακριβή και αληθή. Η FF GROUP δεν προβαίνει σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας κατά την υποβολή της αίτησης.
 • 3. Η Κάρτα: Κάθε Κάρτα είναι και παραμένει στην κυριότητα της εκδότριας εταιρείας FF GROUP και ο κάτοχός της είναι υποχρεωμένος να την επιστρέψει σε πρώτη ζήτηση. Η Κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και, ως εκ τούτου, απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο μεταβίβασή της, ενώ οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί από το μέλος δεν δύνανται να μεταφερθούν σε Κάρτα άλλου μέλους. Η Κάρτα δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική. Το μέλος δεν μπορεί να κάνει χρηματικές συναλλαγές με την εμφάνιση της Κάρτας, παρά μόνο να απολαύσει προνόμια, όπως θα διατίθενται και θα γνωστοποιούνται από την FF GROUP.
 • 4. Κλοπή – Απώλεια – Καταστροφή: Σε περίπτωση που η Κάρτα κλαπεί, απολεσθεί, απομαγνητιστεί ή καταστραφεί, το μέλος μπορεί να ζητήσει την έκδοση νέας Κάρτας και οι πόντοι που θα έχουν συγκεντρωθεί μέχρι την δήλωση του αντίστοιχου συμβάντος μεταφέρονται αυτόματα στην καινούργια Κάρτα, σε αντίθεση με τις δωροεπιταγές, οι οποίες δεν αντικαθίστανται. Διευκρινίζεται, επίσης, ότι οι πόντοι που έχουν συγκεντρωθεί από το μέλος δεν δύνανται να μεταφερθούν σε Κάρτα άλλου μέλους.
 • Αλλαγή Στοιχείων: : Το μέλος οφείλει να ενημερώσει την FF GROUP για τυχόν αλλαγή των στοιχείων που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Πρόγραμμα, είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας ffgroupexclusive.gr. Μέχρι την γνωστοποίηση τέτοιας αλλαγής, κάθε έγγραφο κοινοποιείται έγκυρα στην παλαιά διεύθυνση ή στο παλαιό τηλέφωνο.
 • Καταστήματα: Το μέλος του Προγράμματος δικαιούται να χρησιμοποιεί την Κάρτα του στα εξής καταστήματα της εταιρείας FF GROUP που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα:


Κατάστημα Διεύθυνση Περιοχή Πόλη
Collective Κολωνάκι Πατριάρχου Ιωακείμ 14 & Ηροδότου Κολωνάκι Αθήνα
Collective Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 96 Γλυφάδα Αθήνα
Collective Ψυχικό Λ. Κηφισίας 268 Ψυχικό Αθήνα
Collective Νέα Ερυθραία Τατοΐου 102 & Κολοκοτρώνη Νέα Ερυθραία Αθήνα
Collective Πάτρα Ερμού 49 Πάτρα Πάτρα
Folli Follie Ερμού Eρμού 19 Αθήνα Αθήνα
FolliFollie Κηφισιά Κολοκοτρώνη 8 Kηφισιά Αθήνα
Folli Follie Γλυφάδα Γρηγορίου Λαμπράκη 16 & Αγγ. Μεταξά Γλυφάδα Αθήνα
Folli Follie Xαλάνδρι Πλάτωνος 12 Χαλάνδρι Αθήνα
Folli Follie Nέα Ιωνία Λεωφ. Ηρακλείου 255 Νέα Ιωνία Αθήνα
Folli Follie Athens Metro Mall Λεωφ. Βουλιαγμένης 276 Άγ. Δημήτριος Aθήνα
Folli Follie Ηράκλειο Κρήτης Δαιδάλου 23 Ηράκλειο Κρήτη
Folli Follie Σαντορίνη Σπύρου Μαρινάτου Φηρά Σαντορίνη
Kix Κηφισιά Παναγίτσας 8 Κηφισιά Αθήνα
Kix Γλυφάδα Α. Μεταξά 34 Γλυφάδα Αθήνα
Kix Χαλάνδρι Χαϊμαντά 19 Χαλάνδρι Αθήνα
Links of London Athens Βουκουρεστίου  7A Citylink Αθήνα
Links of London Golden Hall Λεωφ.Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα
Links of London Thessaloniki Μητροπόλεως 46-48 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Nike Σύνταγμα Ερμού 1 Αθήνα Αθήνα
Nike Γλυφάδα Λεωφ.Βουλιαγμένης 96 Γλυφάδα Αθήνα
Nike Γλυφάδα Α. Μεταξά 32 Γλυφάδα Αθήνα
Nike Χαλάνδρι Λ. Πεντέλης 4 Χαλάνδρι Αθήνα
Nike Ψυχικό Λεωφ.Κηφισίας 268 Ψυχικό Αθήνα
Nike Golden Hall Λεωφ. Κηφισίας 37Α Μαρούσι Αθήνα
Nike The Mall Α. Παπανδρέου 35 Μαρούσι Αθήνα
Nike Βόλος Ιάσωνος 106 Βόλος Βόλος
Nike Νέα Ερυθραία Τατοΐου 102 & Κολοκοτρώνη Νέα Ερυθραία Αθήνα
Nike Καλλιθέα Λεωφ. Θησέως 135-137 Καλλιθέα Αθήνα
Nike Θεσσαλονίκη Τσιμισκή 98 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη
Nike Πάτρα Αγ. Νικολάου 24 Πάτρα Πάτρα
Nike Περιστέρι Σαρανταπόρου 32 Περιστέρι Αθήνα
Sport Loft Λ.Κηφισίας 263Α Κηφισιά Αθήνα
 • Προϊόντα: Η FF GROUP θα επιλέγει κατά την διακριτική της ευχέρεια και θα εντάσσει στο Πρόγραμμα συγκεκριμένα προϊόντα, η αγορά των οποίων θα συνεπάγεται πίστωση πόντων στην Κάρτα των μελών. Τα προϊόντα αυτά θα γνωστοποιούνται κάθε φορά στα μέλη εντός των ανωτέρω καταστημάτων.
 • Πίστωση Πόντων στην Κάρτα: Κατά την πραγματοποίηση των αγορών του από τα ανωτέρω καταστήματα, το μέλος θα πρέπει να επιδεικνύει την Κάρτα του ή να αναφέρει στο ταμείο τoν αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στο Πρόγραμμα.
 • Διατήρηση Αποδείξεων: Το μέλος υποχρεούται να διατηρεί τις αποδείξεις για τις αγορές που πραγματοποιεί πιστώνοντας πόντους στην Κάρτα του για χρονικό διάστημα 18 μηνών από την πραγματοποίηση εκάστης αγοράς. Η FF GROUP δικαιούται ανά πάσα στιγμή κατά την εξαργύρωση των πόντων από το μέλος να ζητά την προσκόμιση των εν λόγω αποδείξεων για την επιβεβαίωση του νόμιμου τρόπου κτήσεως αυτών, δικαίωμα που δύναται να ασκεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 • Σύστημα Ανταμοιβής:
  • Για κάθε 1 Ευρώ αγορών των συγκεκριμένων προϊόντων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα, το μέλος θα συγκεντρώνει α) 2 πόντους (1 Ευρώ = 2 πόντοι) στα καταστήματα LINKS OF LONDON, και SPORT LOFT και β) 3 πόντους (1 Ευρώ = 3 πόντοι) στα καταστήματα: FOLLI FOLLIE, COLLECTIVE, NIKE και KIX.
  • Σε καμία περίπτωση η Κάρτα, ο αριθμός των πόντων και τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτούς δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με χρήματα.
  • H FF GROUP διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς το σύστημα ανταμοιβής και να μεταβάλλει ή αντικαθιστά το ύψος επιβράβευσης των αγορών.
 • Διάρκεια Ισχύος Πόντων: Οι πόντοι κάθε αγοράς ωριμάζουν και μηδενίζονται με το πέρας 18 μηνών από την ημερομηνία της αγοράς από την οποία προέκυψαν.
 • Επιστροφή Προϊόντος: Σε περίπτωση που η επιστροφή προϊόντος, για την αγορά του οποίου πιστώθηκε στην κάρτα αντίστοιχος αριθμός πόντων, συνδυάζεται με επιστροφή χρημάτων, οι πόντοι που αντιστοιχούν στο ποσό της επιστροφής αφαιρούνται από το σύνολο των εξαργυρώσιμων πόντων. Εάν το επιστρεφόμενο είδος αγοράστηκε με χρήση δωροεπιταγής, η δωροεπιταγή δεν επιστρέφεται και εκδίδεται πιστωτικό στην αρχική αξία του είδους που επεστράφη. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, η επιστροφή γίνεται στην πληρωτέα αξία.

3.1. Γενικά: H εταιρεία με την επωνυμία «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FF GROUP», που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 2106241000, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων του μέλους και ελέγχει την επεξεργασία των δεδομένων του στους ιστοχώρους της και στα καταστήματά της. Για την επεξεργασία των δεδομένων των μελών όπως περιγράφεται κατωτέρω, στηριζόμαστε στις εξής νομικές βάσεις:

 • Εκτέλεση σύμβασης: Προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί της παρούσας σύμβασης και της κάρτας FF GROUP Exclusive δηλαδή η επιβράβευση του μέλους με πόντους και προνόμια από τις αγορές του και η ανάλυση της αγοραστικής τάσης των πελατών μας είναι απαραίτητη η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που παρέχονται από το μέλος κατά την εγγραφή του στο σχήμα και η καταγραφή των συναλλαγών του μέλους.
 • Έννομα συμφέροντα: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την βελτίωση των υπηρεσιών της FF GROUP (επεξεργασία στατιστικών και μη ταυτοποιήσιμων δεδομένων), τον εντοπισμό προσπάθειας απάτης ή κακής χρήσης της κάρτας του μέλους καθώς επίσης και για τη διαφύλαξη των έννομων συμφερόντων της FF GROUP.
 • Συγκατάθεση – συναίνεση: Το μέλος καλείται να δώσει τη ρητή συναίνεση του στους εξής σκοπούς επεξεργασίας: αποστολή ενημερωτικών, αποστολή προωθητικών μηνυμάτων και αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής του συμπεριφοράς (προφίλ).

Το μέλος έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και επικαιροποίησης των προσωπικών του δεδομένων μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ffgroupexclusive.gr

Το μέλος οφείλει να γνωστοποιεί στην εταιρεία FF GROUP τυχόν αλλαγή των στοιχείων που έχει δηλώσει, τηλεφωνικά, γραπτά ή online μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό FF GROUP Exclusive (ffgroupexclusive.gr).

H FF GROUP διατηρεί το δικαίωμα τακτικής ενημέρωσης του μέλους μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μηνύματος κινητής τηλεφωνίας (SMS) ή οποιουδήποτε άλλου πρόσφορου μέσου εφόσον το μέλος έχει αποδεχθεί να λαμβάνει σχετικές ενημερώσεις και προωθητικά μηνύματα. Η ενημέρωση αυτή θα γίνεται τόσο για τα προϊόντα και προωθητικές ενέργειες της FF GROUP όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν εταιρειών και τρίτων μερών και μπορεί να περιλαμβάνει ενημέρωση για τα προϊόντα τους ή/και προσφορές και, διαγωνισμούς καθώς και άλλες προωθητικές ενέργειες. Σε κάθε περίπτωση το μέλος διατηρεί το δικαίωμα επιλογής των μέσων επικοινωνίας των ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ffgroupexclusive.gr

Επιπλέον, εάν το μέλος δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει προωθητικό και ενημερωτικό υλικό, μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του εύκολα και απλά:

 • Online μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ffgroupexclusive.gr
 • Αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην εταιρεία με την επωνυμία «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FF GROUP», που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 2106241000 (Υπόψη DPO) και σημειώνοντας τον αριθμό της κάρτας του.
 • Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotectionreport@ffgroup.gr σημειώνοντας τον αριθμό της κάρτας του.

Η FF GROUP ενημερώνει επίσης τα μέλη της ότι εκτός από την βασική επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων για την εκτέλεση της σύμβασης συμμετοχής τους στο πρόγραμμα της κάρτας δύναται επιπροσθέτως να επεξεργάζεται τα προσωπικά τους δεδομένα και να διενεργεί έρευνες για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της προς τα μέλη της. Στο πλαίσιο αυτής της επεξεργασίας, η FF GROUP έχει τη δυνατότητα να παρέχει τα κατάλληλα επιπρόσθετα προνόμια του προγράμματος σε κάθε μέλος, να καταγράφει τις ανάγκες του, να προχωρά στις αναγκαίες ενέργειες προώθησης των κατάλληλων προϊόντων και υπηρεσιών της, προκειμένου να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της και να προωθήσει τα προϊόντα της. Για να μπορούν τα μέλη να λαμβάνουν προσωποποιημένες προσφορές και ενημερώσεις βάσει των αγορών που έχουν πραγματοποιήσει στα καταστήματα της FF GROUP, θα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για την αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση της καταναλωτικής τους συμπεριφοράς (κατάρτιση προφίλ).

3.2. Ενημέρωση, Επεξεργασία και Σκοποί Επεξεργασίας: Η FF GROUP ενημερώνει το μέλος και το μέλος του προγράμματος αναγνωρίζει ότι είναι ενήμερος για τα κάτωθι:

 • Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων: Η FF GROUP θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του μέλους, όπως αυτά δηλώνονται από το ίδιο στη σχετική αίτησή του, προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες του προγράμματος FF GROUP Exclusive. Περαιτέρω και εφόσον το μέλος έχει δώσει την σχετική συγκατάθεσή του θα δύναται να επεξεργάζεται τα προσωπικά του δεδομένα και για να βελτιώσει τη διαχείριση του πελατολογίου της ή/και για να προωθήσει τα προϊόντα της
 • Είδος Προσωπικών Δεδομένων: Ειδικότερα τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η FF GROUP είναι τα εξής:

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ:

Όνομα

Επώνυμο

Χαιρετισμός

Αριθμός κινητού τηλέφωνου

Κωδικός Επιβεβαίωσης

Πόλη

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ:

Email

Διεύθυνση

ΤΚ

Νομός

Ημερομηνία Γέννησης

Σκοπός της βασικής επεξεργασίας αυτών των δεδομένων είναι η συγκέντρωση πόντων ανταμοιβής από αγορές που πραγματοποιούνται από το μέλος για είδη και προϊόντα μας οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν με τη μορφή εκπτώσεων στις αγορές που πραγματοποιούνται από το μέλος στα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα FF GROUP Exclusive.

Επιπλέον, η αποστολή πληροφοριακών μηνυμάτων που αφορούν μόνο την κίνηση της κάρτας του και τους πόντους ανταμοιβής του (υπόλοιπο πόντων που έχει το μέλος και υπενθύμιση λήξης της ισχύος των πόντων καθώς και εξαργύρωσης των διαθέσιμων πόντων).

Το μέλος ενημερώνεται ότι η παροχή των ως άνω προσωπικών του δεδομένων είναι απαραίτητα κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα FF GROUP Exclusive καθώς και τα στοιχεία των συναλλαγών που συνδέονται με τη χρήση της κάρτας του και αποτελούν συμβατική υποχρέωση για τη σύναψη της παρούσας σύμβασης, καθώς σε περίπτωση μη παροχής των προσωπικών αυτών δεδομένων δεν θα ήταν δυνατή εκτέλεση της παρούσας σύμβασης και η επίτευξη των σκοπών της, δηλαδή η παροχή των προνομίων του προγράμματος στο μέλος και η ανάλυση της αγοραστικής τάσης της πελατειακής μας βάσης.

Για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του μέλους με σκοπό την λήψη από το μέλος ενημερωτικών ή/και προωθητικών μηνυμάτων από την FF GROUP χρειάζεται το μέλος να έχει δώσει προηγουμένως τη ρητή συγκατάθεσή του επιλέγοντας τα αντίστοιχα κουτάκια συγκατάθεσης.

Ο σκοπός για την επεξεργασία αυτή των δεδομένων του μέλους είναι η εξυπηρέτηση του μέλους μετά την πώληση, οι πληροφορίες για αγορές που έχει πραγματοποιήσει, η αποστολή εμπορικών προωθητικών μηνυμάτων της FF GROUP ή/και τρίτων συνεργατών της προς το μέλος, η παροχή αποκλειστικών προσφορών, εκπτώσεων, νέων προϊόντων στα μέλη, νέων και εντύπων της FF GROUP. Για αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας ανάλυση των προσωπικών δεδομένων του μέλους με σκοπό την κατάρτιση αγοραστικού προφίλ από την FF GROUP το μέλος θα πρέπει προηγουμένως να έχει δώσει τη ρητή του συγκατάθεση επιλέγοντας το αντίστοιχο κουτάκι και η FF GROUP θα επεξεργάζεται επιπροσθέτως τα κατωτέρω δεδομένα:

 • Προϊόντα που έχει αγοράσει
 • Συχνότητα επισκέψεων
 • Δημογραφικά στοιχεία
 • Έτη παραμονής στο πρόγραμμα
 • Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες
 • Κανάλι μέσω του οποίου πραγματοποιήθηκε η αγορά
 • Δαπάνη που πραγματοποιήθηκε κατά την αγορά
 • Αριθμός συναλλαγών
 • Ανταπόκριση στα μέσα επικοινωνίας

Σκοπός της συγκεκριμένης αυτής επεξεργασίας είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας των μελών, η προσωπική επιβράβευση των μελών, η επικοινωνία προϊόντων και υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της πελατειακής βάσης της FF GROUP, η λήψη από το μέλος προσωποποιημένων προσφορών και ενημερώσεων που το αφορούν άμεσα καθώς επίσης και η πρόσκληση συμμετοχής, με ανταμοιβή ή όχι, σε έρευνες για τη διαμόρφωση των καταστημάτων της FF GROUP, για την αξιολόγηση των τάσεων της αγοράς και για την αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών βάσει των αγορών που αυτό έχει πραγματοποιήσει. Το μέλος ενημερώνεται ότι τα προσωπικά του δεδομένα δύναται να τύχουν επεξεργασίας από την FF GROUP ακόμα και χωρίς τη συγκατάθεση του μέλους σε περίπτωση εκπλήρωσης των υποχρεώσεών της βάσει νόμου, όπως όταν τα σχετικά δεδομένα ζητούνται από τις φορολογικές αρχές στα πλαίσια ελέγχων ή για την εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων της, όπως απάντηση στις εποπτικές ή Δικαστικές αρχές.

Αποδέκτες Δεδομένων: Για τα δεδομένα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση καθενός από τους ανωτέρω σκοπούς επεξεργασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων κάθε αποδέκτη, οι αποδέκτες των δεδομένων του μέλους είναι:

 • Οι αρμόδιοι υπάλληλοι της FF GROUP.
 • Οι φορολογικές αρχές σε περίπτωση σχετικού ελέγχου.
 • Η Εταιρεία με την επωνυμία QIVOS – WE CREATE CUSTOMER LOYALTY Α.Ε., η οποία παρέχει υπηρεσίες CRM και επεξεργάζεται τα δεδομένα των μελών ως εκτελών την επεξεργασία για λογαριασμό της FF GROUP σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές της FF GROUP ή οποιαδήποτε άλλη εταιρία παρέχει στο μέλλον στην FF GROUP τις ίδιες υπηρεσίες σε αντικατάσταση ή σε συνεργασία της ως άνω εταιρείας.
 • Εξωτερικοί συνεργάτες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και ανάλυσης δεδομένων, στους οποίους διαβιβάζονται με αυστηρούς περιορισμούς και διαδικασίες τα απαραίτητα στοιχεία για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν τα δεδομένα που τους παρέχονται βάσει της σύμβασης αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες της FF GROUP.

Δικαιώματα υποκειμένου δεδομένων: Κάθε μέλος, ως υποκείμενο δεδομένων, δύναται να ασκήσει οιαδήποτε στιγμή τα δικαιώματα του, όπως αυτά προβλέπονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 Ε.Ε. και ιδίως τα άρθρα 12 έως 23 αυτού και την εθνική νομοθεσία και ειδικότερα:

 • το δικαίωμα στην ενημέρωση και την πρόσβαση στα δεδομένα που επεξεργάζεται η FF GROUP,
 • το δικαίωμα στον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του,
 • το δικαίωμα διόρθωσης ή διαγραφής μέρους ή του συνόλου (δικαίωμα στη λήθη) των προσωπικών του δεδομένων,
 • το δικαίωμα αντίταξης, δηλαδή να προβάλλει αντιρρήσεις στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων,
 • το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων του.

Την άσκηση των ως άνω δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να την κάνει:

 • Online μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ffgroupexclusive.gr
 • Αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην εταιρεία με την επωνυμία «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FF GROUP», που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 2106241000 (Υπόψη DPO)
 • Μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotectionreport@ffgroup.gr

Αναλυτικά:

Για το δικαίωμα πρόσβασης και διόρθωσης/συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη στο πρόγραμμα να δουν, διορθώσουν/συμπληρώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Για το δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του προγράμματος να λάβουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να τα διαβιβάσουν σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας, υποβάλλοντας γραπτή αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotectionreport@ffgroup.gr (Υπόψη DPO) ή εξάγοντας τα μέσω του www.ffgroupexclusive.gr, στην ενότητα Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ > Προφίλ > Εξαγωγή Δεδομένων. Αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργάζεται η FF GROUP με βάση τη συγκατάθεση του μέλους, το μέλος έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της. Σε περίπτωση άσκησης ενός εκ των άνω αναφερόμενων δικαιωμάτων του μέλους η FF GROUP θα λάβει κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση του αιτήματος εντός (1) ενός μηνός από την υποβολή του Σε αυτή την περίπτωση το μέλος ενημερώνεται ότι τα ελάχιστα αναγκαία από τα προσωπικά δεδομένα του θα διατηρούνται για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων της εταιρείας. Κάθε μέλος ενημερώνεται ότι έχει δικαίωμα να άρει την συγκατάθεσή του για οιαδήποτε επεξεργασία των δεδομένων του έχει δώσει την συγκατάθεση του στην FF GROUP.

Η ανάκληση της συγκατάθεσης του μέλους δύναται να γίνει:

 • Υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotectionreport@ffgroup.gr
 • Online μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ffgroupexclusive.gr
 • Αποστέλλοντας σχετική επιστολή στην εταιρεία με την επωνυμία «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FF GROUP», που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 2106241000 (Υπόψη DPO)

Χρόνος Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων: Τα δεδομένα του μέλους θα διατηρεί και επεξεργάζεται η FF GROUP έως ότου το μέλος καταργήσει την κάρτα FF GROUP Exclusive ή, για όσες επεξεργασίες των δεδομένων του γίνονται βάσει της συγκατάθεσής του, μέχρι να δηλώσει την άρση της συγκατάθεσής του για τους σκοπούς παροχής των υπηρεσιών της FF GROUP. Παρόλα αυτά κάποια αναγκαία προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις συναλλακτικές του σχέσεις με την FF GROUP καθώς και την ενημέρωση, συγκατάθεση και άρση της συγκατάθεσης του μέλους για την επεξεργασία των δεδομένων του θα παραμένουν ως πληροφορίες για το μέλος προς διασφάλιση της απόδειξης της νομιμότητας της επεξεργασίας των δεδομένων του από την FF GROUP και την διασφάλιση των έννομων αξιώσεων των μερών.

Δεδομένα Ειδικής Κατηγορίας: Το μέλος ενημερώνεται ότι η FF GROUP δεν συλλέγει ούτε απαιτεί την κοινοποίηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων (δεδομένα ειδικής κατηγορίας) για τις ανάγκες της κάρτας μέλους FF GROUP Exclusive.

Άσκηση Δικαιωμάτων Υποκειμένου: Για την άσκηση των δικαιωμάτων του το μέλος μπορεί να απευθύνεται στην «FOLLIFOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «FF GROUP», που εδρεύει στον Άγιο Στέφανο Αττικής (23ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας), τηλ. 2106241000 (Υπόψη DPO) ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση dataprotectionreport@ffgroup.gr .Σε κάθε περίπτωση κάθε μέλος, ως υποκείμενο προσωπικών δεδομένων, έχει δικαίωμα υποβολής ερωτήματος προς τον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (Data Protection Officer) για τον τρόπο επεξεργασίας και προστασίας των προσωπικών του δεδομένων και εφόσον δεν θεωρεί ότι ικανοποιείται από την απάντηση του έχει δικαίωμα καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα). Η FF GROUP δηλώνει ότι ουδεμία άλλη χρήση των προσωπικών δεδομένων του μέλους θα γίνει για άλλους σκοπούς, πέρα από αυτούς που αναφέρονται στους παρόντες όρους χωρίς την εκ των προτέρων ενημέρωση και, όπου απαιτείται, συγκατάθεσή του.

Ανήλικοι. Μέσω της συμμετοχής σας στο πρόγραμμα FF GROUP Exclusive, δηλώνετε ότι έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος “ενηλικίωσης” στη χώρα διαμονής σας ή έχετε λάβει τη συγκατάθεση του γονέα ή του νόμιμου κηδεμόνα σας να δεσμευτείτε από τους όρους της παρούσας σύμβασης και να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα. Οι ανήλικοι εµπίπτουν στην κατηγορία ευάλωτων ατόµων και συνεπώς, δεν είναι σε θέση να αντιµετωπίσουν µε συνείδηση την επεξεργασία των δεδοµένων τους, η συγκατάθεση, για να θεωρείται έγκυρη, θα πρέπει να δίνεται από πρόσωπο που έχει τη γονική µέριµνα του παιδιού. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε αν έχετε συμπληρώσει το 16ο έτος “ενηλικίωσης” στη χώρα διαμονής σας ή δεν κατανοείτε αυτήν την ενότητα, απαγορεύεται να συμπληρώσετε οποιοδήποτε πεδίο της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής χωρίς να ρωτήσετε τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα σας.

Αν είστε ο γονέας ή νόμιμος κηδεμόνας ενός ανηλίκου και ρυθμίζετε την πρόσβαση στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στο πρόγραμμα FF GROUP Exclusive για κάποιον ανήλικο, αποδέχεστε την παρούσα σύμβαση εκ μέρους του ανηλίκου και είστε υπεύθυνοι για την επεξεργασία των δεδομένων του. Για την ολοκλήρωση της εγγραφής του ανήλικου στο πρόγραμμα FF GROUP Exclusive, κατά τα ανωτέρω, η FF GROUP δύναται κατά απόλυτη διακριτική ευχέρεια να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με τους υπογράφοντες και συναινούντες γονείς/ασκούντες την γονική μέριμνα ή και να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προκειμένου να εξακριβώσει τη λήψη της γονικής συναίνεσης.

Η FF GROUP διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποτεδήποτε την εγγραφή οιουδήποτε στο πρόγραμμα FF GROUP Exclusive, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, καθ’ οιονδήποτε χρόνο, ακόμη και άνευ προειδοποιήσεως, εφ’ όσον κρίνει ότι συγκεκριμένες ενέργειές του παραβιάζουν τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή έρχονται σε αντίθεση με διατάξεις του νόμου ή γίνονται κακόπιστα ή καταχρηστικά ή αντίθετα προς την καλή πίστη ή τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη.

 • Διάρκεια Προνομίων: Η Κάρτα παρέχει στο μέλος προνόμια για όσο χρονικό διάστημα το Πρόγραμμα βρίσκεται σε ισχύ. Η FF GROUP διατηρεί κάθε δικαίωμα να καθορίζει και να μεταβάλλει αυτό το χρονικό διάστημα κατά την διακριτική της ευχέρεια.
 • Τροποποίηση / Ματαίωση: Η FF GROUP έχει την απόλυτη διακριτική ευχέρεια και το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους, να μεταβάλλει το Πρόγραμμα και την δομή του, συμπεριλαμβανομένου και του τρόπου υπολογισμού των πόντων και του ύψους επιβράβευσης αγορών, να καταργεί, να διακόπτει και να ματαιώνει το Πρόγραμμα οποτεδήποτε, χωρίς προειδοποίηση ή αιτιολογία.
 • Ενημέρωση Μέλους: Τα γεγονότα του όρου θα γνωστοποιούνται στο μέλος με κάθε πρόσφορο μέσο, στα στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει ή / και με ανάρτηση στην ιστοσελίδα www.ffgroupexclusive.gr ή / και εντός των προαναφερθέντων καταστημάτων της FF GROUP.
 • Οικειοθελής Παροχή της FF GROUP: Το μέλος αναγνωρίζει ότι το Πρόγραμμα δεν συνεπάγεται καμία απολύτως οικονομική ή άλλη επιβάρυνση για το ίδιο και ότι προσφέρεται από την FF GROUP στο πλαίσιο της ελευθεριότητας. Συνεπώς, το μέλος δεν δύναται να έχει οιαδήποτε αξίωση έναντι της Εταιρείας σε σχέση με την απόκτηση και την χρήση της Κάρτας, την πίστωση και την εξαργύρωση πόντων και την εν γένει λειτουργία, τροποποίηση ή / και ματαίωση του Προγράμματος.
 • Κακή Χρήση – Απενεργοποίηση Κάρτας: Η FF GROUP διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την ισχύ της Κάρτας και να διαγράψει το μέλος από το Πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή σε περίπτωση κακής χρήσης ή προσπάθειας εξαπάτησής της από το μέλος. Στην περίπτωση αυτή όλοι οι πόντοι που έχουν κερδηθεί θα διαγράφονται αμέσως και όλα τα προνόμια θα αφαιρούνται, με την επιφύλαξη της FF GROUP σχετικά με κάθε αξίωσή της για αποκατάσταση της ζημίας της.
 • Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο.