ΤΡΕΞΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!

Τα καταστήματα Nike και το Sport Loft καλωσορίζουν το Apple Watch Nike+, τον ιδανικό σύμμαχο για προπόνηση χωρίς όρια.

Δύο από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο έκαναν ένα ακόμα επαναστατικό βήμα στη μακρόχρονη συνεργασία τους. Το Apple Watch Nike+ θα γίνει ο ιδανικότερος σύμμαχος για τις προπονήσεις σου στο τρέξιμο και την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων άσκησης, καλή υγείας και ευεξίας.

Προπονήσου έξυπνα με περισσότερα στατιστικά στοιχεία για την απόδοσή σου κατά τη διάρκεια της διαδρομής που επιλέγεις. Θέλεις να συγκρίνεις μια συγκεκριμένη επίδοση με τις τελευταίες πέντε; Κάνε απλά σάρωση προς τα αριστερά. Επισήμανε τις διαφορές επιλέγοντας παύση ή χρησιμοποιώντας απολαυστικά απλές κινήσεις όπως πάτημα της οθόνης ή διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί. Μπορείς, επίσης, να λαμβάνεις πλήρη αναφορά μετά το τρέξιμο που θα περιλαμβάνει την υψομετρική κλίση στην οποία κινήθηκες. Επιπλέον μπορείς να ζευγοποιήσεις το ρολόι σου ασύρματα, με συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου. Παράλληλα, είναι κατάλληλο για κολύμπι, ώστε να μπορείς να απολαύσεις μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα μετά το τρέξιμο.

Με το Apple Watch μπορείς την ώρα που γυμνάζεσαι να δεις μετρήσεις όπως απόσταση, ρυθμό, ενεργές θερμίδες, καρδιακό παλμό και χρόνο.

Μπορείς να βρεις το Apple Watch Nike+ και να μάθεις περισσότερα από το εξειδικευμένο προσωπικό στα καταστήματα:

• NIKE STORE Ερμού 1 Σύνταγμα (τηλ: 210 3224407)
• NIKE STORE GOLDEN HALL Λ. Κηφισίας 37 A & Σπύρου Λούη (τηλ: 210 6838226)
• NIKE STORE Γλυφάδα Λ. Βουλιαγμένης 96 (τηλ: 210 9639380)
• SPORT LOFT Λ. Κηφισίας 263 Α (τηλ: 210 69001100)