Τρέξε με τo νέο Floatride Run!

Το ήδη αγαπημένο Floatride Run, επιστρέφει για να αλλάξει τα δεδομένα στο τρέξιμο, χάρη στα μοναδικά του χαρακτηριστικά! Ο λόγος γίνεται για το Floatride Foam, το πρωτοποριακό υλικό που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για το NASA CTS-100 Starliner και χαρίζει σε κάθε runner επιδόσεις από… άλλο πλανήτη! Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πιο τεχνολογικά προηγμένο running παπούτσι που έχει δημιουργήσει η Reebok μέχρι σήμερα.

Έχοντας κερδίσει το βραβείο “Best Debut” στον οδηγό παπουτσιών του αμερικανικού περιοδικού Runner’s World, το Reebok Floatride Run δεν είναι «ακόμη ένα» running παπούτσι και αυτοί είναι οι τρεις βασικοί λόγοι που το κάνουν τόσο ξεχωριστό:

• Floatride Foam: Μοναδικός αφρός με σταθερή δομή κυψελών που προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στήριξης και απόκρισης για να νιώθεις ότι «επιπλέεις» καθώς τρέχεις!
• Ultraknit Upper: Το χωρίς ραφές πάνω μέρος του παπουτσιού από Ultraknit είναι σχεδιασμένο σε ζώνες, ώστε να προσφέρει ταυτόχρονα στήριξη και ευελιξία, αφήνοντας το πόδι να αναπνέει.
• EVA Support Rim: Το υποστηρικτικό περιμετρικό πλαίσιο αφρού κεντράρει και ισορροπεί το πόδι σε κάθε διασκελισμό σου.

Το Reebok Floatride Run έρχεται αυτήν την άνοιξη σε νέους, εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς και την ίδια αξεπέραστη απόδοση για να απογειώσει το τρέξιμο και το στυλ κάθε δρομέα. Το Ultra Knit ύφασμα του Floatride έχει επεξεργαστεί και βαφτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε κάθε παπούτσι να έχει τα δικά του μοναδικά χρωματικά patterns.
Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο κατάστημα Sport Loft και ξεπεράστε τα όριά σας!

Sport Loft
Λεωφόρος Κηφισίας 263Α, Κηφισιά, T. 216 9001100