Το σχήμα πιστότητας Exclusive αλλάζει!

Αγαπητά μέλη FFG Exclusive,

Το σχήμα πιστότητας FFG Exclusive αλλάζει και σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ένα νέο σχήμα με περισσότερα συνεργαζόμενα brands.

Oι πόντοι σας δε λήγουν και θα μεταφερθούν με την εγγραφή σας στο νέο σχήμα. Η δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων σε Bonus Pack ισχύει μέχρι 14 Ιουνίου.

Τα Bonus Packs μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με τις αγορές σας έως 31 Αυγούστου.

Η τελευταία ημέρα λειτουργίας του σχήματος FFG Exclusive θα είναι η 9η Αυγούστου 2020. Από τις 10 Αυγούστου η κάρτα Exclusive δεν θα έχει ισχύ και δεν θα μπορείτε να συλλέγετε πόντους με τις αγορές σας. Από τις 10 Αυγούστου έως τις 23 Αυγούστου θα έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στο νέο σχήμα πιστότητας Check In & Win και να μεταφέρετε τους πόντους σας.

Το σχήμα πιστότητας Check In & Win – είναι ένα σχήμα που σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε προνόμια σε περισσότερα συνεργαζόμενα brands στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς και είναι συνδεδεμένο με τα πολυκαταστήματα Factory Outlet και to eshop factoryoutlet.gr.

Σύντομα θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα για τη διαδικασία εγγραφής σας στο νέο σχήμα και την αυτόματη μεταφορά των πόντων σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια. Περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και πάλι στο νέο σχήμα πιστότητας Check In & Win.