Το κατάστημα SPORT LOFT μας προκαλεί να ξεπεράσουμε τα όρια μας

Τρέξιμο. Μπάσκετ. Ποδόσφαιρο. Training. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και όσοι αθλούνται γνωρίζουν καλά ότι τα πάντα ξεκινούν από τον σωστό εξοπλισμό. Και τώρα πια, γνωρίζουν και που θα βρουν τα πιο εξειδικευμένα και τεχνικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ που θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Το SPORT LOFT στην Κηφισιά είναι αναμφισβήτητα το ιδανικό σημείο εκκίνησης!

Η εξειδικευμένη ομάδα του SPORT LOFT κατάφερε να συγκεντρώσει σε 700 τ.μ. που εκτείνονται σε 3 ορόφους τις καλύτερες επιλογές από τις πιο γνωστές μάρκες παγκοσμίως. Μέσα στο νέο κατάστημα υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα αφιερωμένα στο τρέξιμο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το training, ενώ έχει εξασφαλιστεί για τους επισκέπτες ένα tech-infused περιβάλλον, αποδεικνύοντας πως η τεχνολογία βρίσκεται στο πλευρό του αθλητισμού.

Μια ακόμα καινοτομία που διαθέτει στο SPORTLOFT είναι ο Interactive Shoe Expert. Διαδραστικές οθόνες σε όλο το κατάστημα «διαβάζουν» το κάθε παπούτσι και προβάλουν τις τεχνικές προδιαγραφές σε ειδικά διαμορφωμένες οθόνες απογειώνοντας την εμπειρία shopping.

Sport Loft: Λ.Κηφισίας 263Α-Τηλ.: 216 9001100